برخی کانال های تلگرامی طی گزارشی بی اساس مدعی شدند آقای حسین دماوندی نژاد معاون وزیر جهاد کشاورزی به صورت همزمان به نمایندگی از شرکت سرمایه گذاری عمران و ساختمان معین کوثر در هیئت مدیره های شرکت های دیزباد و اجداد زربال وابسته به بنیاد شهید کماکان اشتغال به کار دارد!
به گزارش روابط عمومی شرکت سرمایه گذاری کشاورزی کوثر برخی کانال های تلگرامی مدعی شدند آقای حسین دماوندی نژاد معاون وزیر جهاد کشاورزی به صورت همزمان به نمایندگی از شرکت سرمایه گذاری عمران و ساختمان معین کوثر در هیئت مدیره های شرکت های دیزباد و اجداد زربال وابسته به بنیاد شهید کماکان اشتغال به کار دارد!
روابط عمومی شرکت سرمایه گذاری کشاورزی کوثر ضمن تکذیب گزارش فوق و دعوت رسانه ها به رعایت اخلاق و تقوا در تولید و نشر اخبار، اشعار می دارد؛ جناب آقای دماوندی نژاد در تاریخ 1400/2/8 از هیئت مدیره شرکت دیزباد و نیز مورخ 1399/5/7 از هیئت مدیره شرکت اجداد زربال کناره گیری کرده است و مشارالیه در هیچ یک از شرکت های هلدینگ کشاورزی کوثر و فراتر حتی در سازمان اقتصادی کوثر سمتی ندارد.